Vila „Bozhi” nu are parcare proprie, dar există spații desemnate pe marginea drumului principal (în fața casei) unde pot fi parcate 1 mașina. Drumul din fața vilei este folosit ca una dintre intrările în orașul Balcic, așa că rugăm oaspeții să nu obstrucționeze circulația vehiculelor.

Curtea este împărțită pe cinci nivele, fiecare accesibilă prin trepte. Nu este recomandat persoanelor cu probleme de mobilitate. Primul nivel este nivelul casei. Puteți găsi un loc de joacă plăcut pentru copiii dvs. și/sau animalele de companie. Este acoperit cu pietricele de râu. În lateralul casei, se află o zonă pavată unde se află o umbrelă și o masă cu patru scaune. Locul este extrem de potrivit pentru cafeaua de dimineața sau de după-amiază în timp ce te bucuri de razele soarelui și de cântecul păsărilor.

În curte, sunt mulți trandafiri, doi meri, un cireș și verdeață suplimentară. Vă rugăm, în cazul în care animalele dumneavoastră de companie își fac nevoile în timp ce se joacă printre ei, spălați-le labele înainte de a intra în casă. În acest scop, puteți folosi fântâna de apă în aer liber situată în spatele vilei.

La cel mai înalt nivel al curții se află locul de joacă cu piscina. Este pe jumătate acoperită cu plăci de pavaj, iar cealaltă jumătate cu pietricele de râu. Sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja va stau la dispozitie.

Piscina este filtrată, dar datorită locației deschise, este posibil să întâlniți insecte. La dispoziția dumneavoastră va fi o plasă pentru prinderea reprezentanților mai mari ai faunei. Vila „Bozhi” oferă un robot pentru curățarea piscinei și a pereților acesteia. Ciclul de curățare este de aproximativ o oră și jumătate (în funcție de contaminare). Puteți plasa robotul independent în piscină și îl puteți porni. În timpul funcționării robotului, piscina nu trebuie utilizată.

Oaspeții au la dispoziție și un grătar cu cărbune cu roți, care poate fi folosit și lângă piscină. Gratarul are 4 trepte de putere, ventilatie si doua randuri de gratare. Solicităm oaspeților să curețe grătarul după utilizare. Va stau la dispozitie si ustensile de gratar.

Pentru copii, oferim un leagăn (până la 12-15 kg), o piscină pentru copii (mică), o piscină cu barca și o centură. În plus, vă putem oferi și o tricicletă cu care vă puteți plimba prin împrejurimi. Vă rugăm să ne informați în avans dacă doriți oricare dintre extrasele descrise.

Scroll to Top