Вила „Божи“ се намира във вилна зона на град Балчик, в началото на града. Отстоянието до най-близкия ресторант и магазин е 100 метра. Следва алея, по която можете да стигнете до търговската туристическа част преди Двореца и Ботаническата градина, където има множество ресторанти, магазини за сувенири и хранителни стоки.

Плажната ивица на Балчик е малка, но алеята предлага множество атракции – от ресторанти и живописни гледки до сувенири, атракции за деца и дори директен достъп до близкия курорт Албена.

Само на 10км е Албена, градската част на Балчик е на 4км, където има няколко големи супермаркета – Lidl, ABC (бивш Penny Market), CBA. На север е Каварна, нос Калиакра, Мидената ферма „Дълбока“, най-източната точка на България – Камен Бряг. Ако тръгнете на юг, ще минете през Албена, Кранево, Златни Пясъци, св. Константин, Слънчев Ден, Варна.

Позицията на Балчик е много удобна за пътуване, тъй като е на равно разстояние до двата областни града – Варна и Добрич. В района има много био ферми и пазари, от където можете да закупите местна продукция.

 

Scroll to Top