Вила „Божи“ не разполага със собствен паркинг, но има обособени места встрани от главния път (пред къщата), където могат да бъде паркиран автомобил. Пътят пред вилата се използва като един от входовете към град Балчик, така че молим гостите да не пречат на движението на автомобили.

Дворът е разделен на пет нива, всяко от които е достъпно посредством стъпала. Не е препоръчително за хора с двигателни проблеми. Първото ниво е нивото на къщата. Може да намерите приятна площадка за игра на Вашите деца и/или домашни любимци. Покрита е с речни камъчета. Отстрани до къщата има площадка с тротоарни плочки, където са разположени сенник и маса с четири стола. Мястото е изключително подходящо за сутрешното или следобедното Ви кафе, докато се наслаждавате на слънчевите лъчи и песента на птиците.

В двора има множество рози, две ябълкови дръвчета, черешово дръвче и допълнителна зеленина. Молим, в случай, че Вашите домашни любимци се изкалят, докато играят сред тях, да измиете лапите им преди влизане в къщата. За целта можете да използвате външната чешма, разположена на гърба на вилата.

На най-високото ниво на двора е разположена площадката с басейна. Тя е наполовина покрита с тротоарни плочки, а другата половина е с речни камъчета. На Ваше разположение са шезлонги, чадър, както и плажни хавлии.

Басейнът е с филтрация, но поради откритото му разположение, е възможно да срещнете насекоми. На Ваше разположение ще бъде мрежа за улавяне на по-едрите представители на фауната. Вила „Божи“ предоставя робот за почистване на басейна и стените му. Цикълът на почистване е около час и половина (в зависимост от замърсяването). Можете самостоятелно да поставите робота в басейна и да го включите. По време на работа на робота, басейна не бива да се използва.

На разположение на гостите е и барбекю на дървени въглища с колела, което може да се използва и до басейна. Барбекюто е с 4 степени на мощност, обдухване и два реда скари. Молим гостите да почистват барбекюто след ползване. На ваше разположение са и прибори за барбекю.

За децата предлагаме люлка (до 12-15кг), детски басейн (малък), басейн-лодка и пояс. В допълнение можем да предложим и триколка, с която да правите разходките си в околността. Молим да споделите предварително, ако желаете някоя от описаните екстри.

Scroll to Top